5 najboljih tvrtki za leasing osoblja u Hrvatskoj

Za organizacije u nizu sektora, 5 najboljih tvrtki za leasing osoblja u Hrvatskoj pružaju pouzdana i prilagodljiva rješenja za radnu snagu. Hrvatska je vitalno trgovačko središte jer se nalazi u središtu važnih ruta između zapadne i istočne Europe i Sredozemnog mora. Hrvatska je izvrsno mjesto za rast poslovanja jer je članica EU-a i NATO-a, što joj daje veliku stabilnost.

Usluge iznajmljivanja osoblja koje nudi Karma Employment doo našim klijentima olakšavaju razvoj poslovanja u Hrvatskoj uz znatno niže troškove i rizike. Pomažemo našim klijentima tako što se u njihovo ime brinemo o svemu vezanom uz zapošljavanje i upravljanje ljudskim resursima kako bi se mogli usredotočiti na vođenje posla.

5 najboljih tvrtki za leasing osoblja u Hrvatskoj odredilo je pet najboljih hrvatskih tvrtki koje drugim tvrtkama nude rješenja za privremeno zapošljavanje ili leasing osoblja. Kako bi poduzeće podmirilo potrebe za privremenim zapošljavanjem, personal leasing je zapošljavanje radnika preko agencije za zapošljavanje na kratko vrijeme.

Prednosti leasinga zaposlenika u Hrvatskoj

 • Leasing zaposlenika u Hrvatskoj omogućuje poduzećima pristup hrvatskom tržištu rada, ali i potencijal talenta        u cijeloj EU.
 • Budući da je Hrvatska članica EU te ima strateški položaj i dobro poslovno okruženje, leasing osoblja izvrstan          je način da klijenti razviju svoje poslovanje u Hrvatskoj, značajno povećavajući svoj potencijal.
 • Iznajmljivanje zaposlenika izvrstan je način da ulazak na novo tržište učinite manje stresnim jer oslobađa                vrijeme menadžmenta oslobađajući ih dugotrajnih zadataka zapošljavanja i upravljanja osobljem.

5 najboljih tvrtki za leasing osoblja u Hrvatskoj varirati ovisno o sektorima koje pokrivaju, vrijednosti ponude, lokaciji i razini stručnosti, između ostalog. Zbog toga je lista najboljih tvrtki za leasing osoblja u Hrvatskoj proizvoljna i podložna promjenama ovisno o pojedincu ili djelatnosti.

Najbolja tvrtka za leasing osoblja u Hrvatskoj:  

 1. Karma Employment Doo

Karma Employment doo jedna je od 5 najboljih tvrtki za leasing osoblja u Hrvatskoj. Kada nas pronađete, završit ćete s traženjem. Karma doo je lider u zapošljavanju privremenog i stalnog osoblja. Oni nude kreativna i trajna rješenja za zapošljavanje tvrtki svih veličina kako bi im pomogli da budu spremniji i konkurentniji.

Od ulaska na hrvatsko tržište 2008. godine, Karma doo Hrvatska je pokazao i podigao svoje vještine na najviše razine. To je uglavnom zato što smo usvojili i koristili najbolju globalnu praksu grupe. Karma doo Hrvatska pomaže poduzećima da zadovolje svoje stalno promjenjive potrebe za talentima na današnjem tržištu rada, gdje je brz pristup dovoljnom broju osoblja ključna konkurentska prednost.

Vitalni dio uspjeha svakog poslovanja je imati zaposlenike koji znaju kako tvrtka radi i prošli su odgovarajuću obuku. Tim tvrtke Karma Employment doo brine o tome da je kandidat spreman za posao osiguravajući da ispunjava i pisane i nepisane zahtjeve tvrtke. Mnogo različitih problema moglo bi se riješiti uz pomoć konzultantskih usluga za pronalazak posla.

 

2. Smartflex Hrvatska

SmartFlex jedno je od najpouzdanijih imena u Hrvatskoj kada su u pitanju rješenja za ljudske resurse, zapošljavanje i zapošljavanje. Mi smo stručnjaci za spajanje ljudi s pravim tvrtkama. S naše točke gledišta, snažan temelj za dugoročno partnerstvo izgrađen je na povjerenju i snažnim osobnim vezama.

3.Talentor Hrvatska

Talentor Executive Search tim ima klijente u Europi, Aziji, Sjevernoj Americi i Južnoj Americi, između ostalog. Nudimo vrhunske strategije upravljanja ljudskim resursima kao što su pretraživanje rukovoditelja, pretraživanje stručnjaka, centri za procjenu, istraživanje okruženja na radnom mjestu i psihološko testiranje. U cijelom svijetu radimo stručna savjetovanja i zapošljavamo ljude.

4. Izabrani dgs

Što nam je činiti? Imamo više klijenata nego bilo koja druga agencija za privremeno zapošljavanje u Hrvatskoj, a svakodnevno zapošljavamo ogroman broj ljudi. Najviša razina zadovoljstva kupaca, kvaliteta i suradnja s našim osobljem i korisnicima.

5.Adria job agencija za zapošljavanje

Agencija za zapošljavanje Adria job također je jedna od 5 najboljih tvrtki za leasing osoblja u Hrvatskoj .
Adriajob je tvrtka za savjetovanje i iznajmljivanje osoblja u Hrvatskoj koja pomaže osobama koje traže posao i tvrtkama koje traže kvalificirane radnike. Adriajob je tvrtka koja se fokusira na poboljšanje kvalitete usluge ocjenjivanjem i obukom zaposlenika te plaćanjem njihovog daljnjeg školovanja. Korisnici koriste naše konzultantske usluge kako bi poboljšali svoje usluge, držali korak s industrijskim standardima i ostali ispred krivulje.

Zaključak

Sve u svemu, ovih 5 najboljih tvrtki za leasing osoblja u Hrvatskoj pružaju sjajne mogućnosti zapošljavanja koje mogu koristiti poduzećima svih veličina. Oni mogu ponuditi osoblje potrebno za kratkoročne ili dugoročne projekte u različitim sektorima zahvaljujući svom znanju i resursima.

5 najboljih tvrtki za leasing osoblja u Hrvatskoj vjerojatno su dobro poznate po ponudi vrhunskih usluga zapošljavanja i upravljanja osobljem, s uspješnim iskustvom. Tvrtke koje zapošljavaju osoblje mogu organizacijama svih veličina uštedjeti vrijeme i novac rješavanjem ljudskih i administrativnih dužnosti i omogućavanjem pristupa skupini kvalificiranih i iskusnih stručnjaka. Ako želite, također možete provjeriti 10 najboljih tvrtki za zapošljavanje u 2024.

3 Comments

 • Riva Collins

  November 9, 2019 - 2:07 am

  It’s no secret that the digital industry is booming. From exciting startups to need ghor
  global and brands, companies are reaching out.

 • Obila Doe

  November 9, 2019 - 2:09 am

  It’s no secret that the digital industry is booming. From exciting startups to need ghor hmiu
  global and brands, companies are reaching out.

  • Riva Collins

   November 9, 2019 - 2:09 am

   It’s no secret that the digital industry is booming. From exciting startups to need ghor hmiu global and brands, companies are reaching out.

Leave A Comment

No products in the cart.

Subscribe to our newsletter

Sign up to receive latest news, updates, promotions, and special offers delivered directly to your inbox.
No, thanks
X