Mi smo najbolji pružatelj rješenja za ljudski kapital

Našu odličnu reputaciju najbolje tvrtke za usluge upravljanja ljudskim resursima treba zadržati. Mi kao pružatelji rješenja za ljudski kapital to činimo stavljajući lokalno stanovništvo u kontakt s dobrim mogućnostima zapošljavanja u inozemstvu i spajajući kvalificirane radnike s tvrtkama u Hrvatskoj.

Hrvate već duže vrijeme uspješno plasiramo diljem svijeta. Pomogli smo i hrvatskim gospodarstvenicima dajući im kvalificirane radnike. Ističemo se od konkurencije jer imamo povijest davanja izvrsnih rezultata po razumnim cijenama.

Ljudi diljem svijeta imaju razumno mišljenje o hrvatskim radnicima. Pokušavajući to riješiti kod pružatelja rješenja za ljudski kapital kao što je Karma Employment Doo postat će dobro poznata tvrtka na čelu inovacija HRM-a. Dosljednim ulaganjem u etablirana i tržišta u razvoju, širenjem ponude usluga i ulaganjem u profesionalni razvoj svojih zaposlenika, tvrtka će ojačati svoju poziciju regionalnog lidera i postati tema interesa na globalnoj sceni, sa snažnim poslovnim i društvena mreža koja može pomoći ljudima da razmjenjuju informacije i dođu do dobrih ideja.

Svaki novi projekt dobiva konzultanta koji je stručnjak za zapošljavanje ljudi. Ti su stručnjaci odabrani ručno jer imaju puno iskustva i znaju puno o tom području. Zaposlenici vole raditi s istim ljudima cijelo vrijeme jer to olakšava neometano poslovanje.

Nazovite da pitate bilo koje pitanje +385912536949

Arvind Kapur

(Osnivač i izvršni direktor)
Želite saznati više o nama? Samo preuzmite brošuru...

Naše klijente pozicioniramo na čelo svog područja pomoću naprednih usluga.

Mi, pružatelj kadrovskih rješenja u Hrvatskoj, imamo puno iskustva s direktnim pristupom regrutovanju i to znanje dijelimo s našim klijentima kako bi mogli pronaći najboljeg kandidata koji će pomoći razvoju vaše tvrtke.

Karma Employment Proces selekcije

Hrvate već duže vrijeme uspješno plasiramo diljem svijeta. Pomogli smo i hrvatskim gospodarstvenicima dajući im kvalificirane radnike.

Početak

Predizborni

Uvijek vjerujemo u zapošljavanje kvalitetne radne snage. Kako bismo izbjegli neželjene gužve tijekom završne sesije intervjua, unaprijed provjeravamo radnike posjetom različitim dijelovima Indije i Nepala, a na završnom intervjuu imenujemo samo kandidate koji zaslužuju. Kao rezultat toga, naši anketari ne bi trebali gubiti svoje dragocjeno vrijeme i lako će ispuniti svoje potrebne kvote bez ikakvog uznemiravanja.

Trening

Nakon konačnog odabira radnika, smjestili smo ih u renomirani centar za obuku i usavršavanje radi poboljšanja radnih sposobnosti.

Medicinski nalaz

Naš je standardni postupak provjere njihove zdravstvene sposobnosti prije raspoređivanja. Kandidati moraju proći cijeli postupak liječničkog pregleda prije raspoređivanja na radna mjesta.

Policijska provjera

Svi kandidati prolaze proceduru policijske provjere pri čemu podnose zahtjev lokalnoj policiji za potvrdu o dobrom vladanju i neprijavljenosti protiv njih. Ovaj korak je obavezan za prolazak svih naših kandidata, a ovaj dokument se također dostavlja Poslodavcu za njegovu evidenciju

Trgovački test

Sve kandidate stavljamo na stručni test gdje u praktičnom radnom okruženju izvode svoje vještine dok ih naši stručnjaci ocjenjuju i odabiru na temelju ocjenjivanja njihovih vještina. To znači da naši klijenti mogu biti sigurni da će dobiti radnika s vještinama koje su tražene.

Orijentacija

Svaki od odabranih kandidata mora prisustvovati orijentacijskom satu koji se provodi prije raspoređivanja radi privikavanja na radno okruženje u Hrvatskoj.
theme23

Imamo mnogo recenzija naših zadovoljnih klijenata.

No products in the cart.

Subscribe to our newsletter

Sign up to receive latest news, updates, promotions, and special offers delivered directly to your inbox.
No, thanks
X