Električari

Mi Karma Employment doo proslavili smo se kao najbolja agencija za zapošljavanje u Hrvatskoj za elektroničarske i strojarske poslove. Naši regruteri znaju mnogo o svojoj industriji i stručnjaci su u pronalaženju najboljih ljudi za otvorena radna mjesta.

Agencije za zapošljavanje električara: pregled naših radnih mjesta

Naša agencija za zapošljavanje električara u Hrvatskoj ima za cilj pronaći kvalificirane radnike za komercijalni i industrijski elektro sektor. Fokusiranjem na elektroindustriju možemo bolje zadovoljiti specifične potrebe naših klijenata i povezati ih s kvalificiranim radnicima.

Trudimo se osigurati da svi naši zaposlenici imaju sigurno radno mjesto ispunjeno poštovanjem. Kako bismo postigli ovaj cilj, naše osoblje stavljamo na sastanke pod visokim pritiskom i testiramo njihovo znanje o električnoj energiji i sigurnosnim pravilima za nove tehnologije.

Mi Karma Employment doo smatramo da cilj organizacije treba ostati isti čak i nakon što se dogodi nešto neočekivano. Provjerit ćemo kako bismo bili sigurni da je većina vaših očekivanja ispunjena i da naše osoblje odgovara vašoj tvrtki. Uloge slične onima koje ćemo popuniti

 • Elektro nadzornici
 • Tehničar za instrumente
 • Ovlašteni električari
 • Električari
 • Žice za panele
 • Inženjeri za testiranje
 • Električni poboljšivači
 • Inspection Engineers

Najbolja agencija za zapošljavanje elektrotehničara

Velika većina poduzeća koja trebaju kvalificirane električare koristi ove agencije za zapošljavanje.

Surađujte s tvrtkom za zapošljavanje električara

 1. Posao obavljen dobro i na vrijeme

Koristeći našu široku mrežu električara, možete izbjeći gubitak vremena i novca na loš rad.

 1. Bez troškova i najviše profita

U usporedbi s zapošljavanjem stalnih zaposlenika, zapošljavanjem električara na određeno vrijeme štedite novac jer ne morate brinuti o radničkim naknadama i zahtjevima za nezaposlene.

 1. Članovi osoblja dostupni za raspoređivanje

Nećete morati trošiti vrijeme ni novac na zapošljavanje, obuku i opremanje električara jer je naš tim već formiran.

 1. Visoki standardi izvedbe su zajamčeni.

Obećavamo da ćete biti zadovoljni obavljenim poslom na vašem projektu. Neće vam biti naplaćeno ako niste zadovoljni obavljenim poslom tijekom prvih 8 sati.

 1. Posjedovanje vrhunskih resursa

Osjećajte se opušteno znajući da o vašem projektu brinu stručnjaci za elektrogradnju.

Usluge zapošljavanja elektronike Karma Employment Doo: Zašto biste trebali raditi s nama

 • Budući da imamo tim iskusnih regrutera u elektroničkoj industriji koji su svi radili kao inženjeri na terenu, možemo bolje zadovoljiti jedinstvene potrebe naših klijenata za zapošljavanjem i osobljem.
 • Stručnost u mnogim različitim područjima pomaže zaposlenicima da vode i pomognu tvrtkama klijentima da postignu svoje ciljeve.
 • Kao agencija za zapošljavanje osoblja u Hrvatskoj za brzu elektrotehničku i elektroničku industriju, osiguravamo da naši klijenti dobiju rješenja koja zadovoljavaju njihove specifične potrebe i da naši talentirani radnici imaju najbolje moguće radne uvjete.
 • Naš tim iskusnih stručnjaka u elektroindustriji zna da se plasman temelji na potencijalu kandidata.
 • Imamo izvrsnu reputaciju za kvalitetu i pouzdanost, što našim klijentima pruža mir i osigurava najbolje moguće rezultate.

Budite mirni uz posao koji će zajamčeno biti dobar.

Pomoglo bi kad biste radili s agencijom za zapošljavanje električara u Hrvatskoj koja može jamčiti vaše standarde. Kada koristite naše usluge zapošljavanja, možete biti sigurni da ćete dobiti rezultate koji su vam obećani.

Opći električar-kućno ožičenje
Dalekovod
Održavanje - industrijsko
Klimatizacija i hlađenje
Motorno zavarivanje

Kontakt

 • Ul Albaharijeva 5, Zagreb 10000 Croatia
 • +3859 1 253 6949
  +385 95 385 5667
 • karma.employment.croatia@gmail.com

Brošure

Mi, pružatelj kadrovskih rješenja u Hrvatskoj, imamo puno iskustva s direktnim pristupom regrutovanju i to znanje dijelimo s našim klijentima kako bi mogli pronaći najboljeg kandidata koji će pomoći razvoju vaše tvrtke.

No products in the cart.

Subscribe to our newsletter

Sign up to receive latest news, updates, promotions, and special offers delivered directly to your inbox.
No, thanks
X