Građansko / Arhitektura

Povežite se s profesionalcima koji vam mogu pomoći.

Veličanstvene građevine izgrađene su na temelju velikih ideja. Vaš posao nije drugačiji. Možemo vas povezati sa stručnjacima u vašem području koji mogu udahnuti novi život vašim projektima i mjestima svojom kreativnošću, planiranjem i vještinom.

Nudimo najboljeg zaposlenika.

Budući da građevinski/arhitektonski posao ima svoje potrebe, Karma Employment Doo, pružatelj rješenja za zapošljavanje, ima tim koji se fokusira na popunjavanje izvršnih i rukovodećih pozicija.

Mnogi su naši klijenti vodeći na tržištu, a mi smo im pomogli da popune otvorena radna mjesta u svojim odjelima ljudskih resursa dajući im cjelovita rješenja za ljudske resurse (HR). Ovdje smo izvrsni u pomaganju našim klijentima u pronalaženju rješenja za stalno i privremeno osoblje.

Stručni regruteri koji znaju mnogo o tehničkim vještinama potrebnim u poslovima niskogradnje mogu klijentima ponuditi konkurentna i jedinstvena rješenja.

Stvoreni smo kako bismo zadovoljili potražnju za kvalificiranim stručnjacima u građevinarstvu i arhitekturi. Nismo novi u zapošljavanju i lovu na glave. Radimo to godinama i imamo dobre rezultate u pronalaženju i provjeri najboljih kandidata.

Možete vjerovati našem arhitektonskom i inženjerskom timu jer imaju pristup širokoj mreži i procesu koji im pomaže da vam daju rezultate koji su dosljedni i brzi.

Zapošljavanje za građevinarstvo / arhitekturu

Mi, pružatelj kadrovskih rješenja u Hrvatskoj, imamo puno iskustva s izravnim pristupom zapošljavanju i to znanje dijelimo s našim klijentima kako bi mogli pronaći najboljeg kandidata koji će pomoći rastu vaše tvrtke.

Zašto je Karma Employment Doo?

Brzo kako se ostatak svijeta mijenja, mijenjaju se i mjesta u kojima živimo. Za ovaj zadatak trebate znati o izgradnji infrastrukture, održivom dizajnu i kako učiniti da stvari izgledaju dobro.

Znamo da uspjeh tvrtke ovisi o tome koliko dobro njeni zaposlenici mogu razmišljati kreativno i strateški.

Naši konzultanti koriste svoje terensko znanje i vrhunsku tehnologiju kako bi pronašli najbolje ljude za vaša otvorena radna mjesta. To vam pomaže izgraditi izvrsnost koja se penje do novih visina.

Zapošljavanje civilnih/arhitektonskih stručnjaka diljem zemlje ono je što radimo najbolje.

Karma Employment doo najbolji je pružatelj kadrovskih rješenja i usluga upravljanja ljudima za građevinske/arhitektonske tvrtke u Hrvatskoj. Vaš jezik je naš jezik. Pomoglo bi kad ne biste trošili vrijeme govoreći agenciji za zapošljavanje što radite kao arhitekt.

Budući da smo stručnjaci za arhitektonsko osoblje i usluge zapošljavanja inženjera, možemo pronaći kandidate koji će pomoći vašoj tvrtki da ostvari rezultat u godinama koje dolaze.

Vrhunski arhitektonski talent naš je prioritet.

Budući da cijenimo vaše vrijeme, naši regrutori za građevinarstvo i arhitekturu rade više od toga kako bi osigurali da vam pokažemo samo najkvalificiranije kandidate za vaša otvorena radna mjesta. Usredotočeni smo na traženje rukovoditelja za inženjersku i arhitektonsku industriju, tako da možemo brzo i točno odrediti kakvu vrstu osoblja trebate.

Mi, pružatelji rješenja za zapošljavanje, kombiniramo vrhunske tehnike rudarenja podataka s provjerenim metodama traženja ljudi kako bismo pronašli najbolje osoblje za vaša otvorena radna mjesta.

Naše usluge dolaze sa 100% jamstvom zadovoljstva.

Karma Employment doo uvjerena je da su kandidati koje smo pronašli i pokazali Vama dobri, te jamčimo da ćete s njima biti zadovoljni.

Želimo da se osjećate dobro s ljudima koje zapošljavate, stoga imamo kliznu ljestvicu naknada koju možete promijeniti na temelju svog proračuna i osobnog ukusa.

Zidar
Keramičar (popravljač pločica)
Vodoinstalater
Električar
Čelično ojačanje
Stolar

Kontakt

  • Ul Albaharijeva 5, Zagreb 10000 Croatia
  • +3859 1 253 6949
    +385 95 385 5667
  • karma.employment.croatia@gmail.com

Brošure

Mi, pružatelj kadrovskih rješenja u Hrvatskoj, imamo puno iskustva s direktnim pristupom regrutovanju i to znanje dijelimo s našim klijentima kako bi mogli pronaći najboljeg kandidata koji će pomoći razvoju vaše tvrtke.

No products in the cart.

Subscribe to our newsletter

Sign up to receive latest news, updates, promotions, and special offers delivered directly to your inbox.
No, thanks
X