Dajemo najbolje mehaničare

Postoji mnogo različitih načina specijalizacije u strojarstvu. Ručni rad je neophodan za svaki dio gospodarstva. Mi Karma Employment Doo nudimo različite mogućnosti za strojarsko osoblje koje vam treba pomoći kratkoročno i dugoročno.

Ako vaš projekt kasni s rasporedom, možete koristiti naše usluge eksternalizacije radne snage dostupne do kraja projektnog rasporeda u svoju korist. Naši timovi za opskrbu strojarskog osoblja sastoje se od veterana s mnogo iskustva koji mogu obaviti posao na vrijeme.

Poboljšanje sposobnosti naših ljudskih resursa

Karma Employment Doo vrlo je ponosna što možemo pronaći i zadržati talentirane ljude, kako za naše klijente tako i za naše interne operacije.

Naš tim za usluge outsourcinga radne snage ima znanje i iskustvo koje trebate da pronađete osobu na projektu koja je najbolje opremljena i najkvalificiranija za obavljanje određenog posla.

Naša tvrtka ima svoj način upravljanja zaposlenicima, au potrazi za novim izvorima opskrbe koristi se širokim spektrom intelektualnih vještina. Također, naš tim za dodjelu može brzo poslati velike timove resursa na širok raspon inozemnih projektnih lokacija, a da pritom i dalje poštuje sva važeća pravila i propise.

Naša tvrtka sada zapošljava radnike, menadžere, inženjere i nadzornike diljem svijeta. Ovdje žive ljudi iz nekoliko različitih zemalja.

Zašto biste se trebali pridružiti Karma Employment Doo!

  • Dugo poslujemo u Hrvatskoj i možemo zadovoljiti sve potrebe vašeg vanjskog osoblja za usklađivanjem, administracijom i ljudskim resursima.
  • Koristeći naše metode ovdje u uredu, pomoći ćemo vam da smanjite troškove upravljanja svojim zaposlenicima na ugovor.
  • Bitan je odabir partnera za usluge vanjskog ugovaranja radne snage koji može nositi s mnogo vanjskih radnika i koristiti najnoviju digitalnu automatizaciju i mobilnu tehnologiju.
  • Za provedbu ovih prijedloga zaduženi su stručni stručnjaci iz našeg tima za razmjenu informacija, savjetovanje i savjetovanje.
  • Proteklih godina pomogli smo u pronalasku posla za više od 800 ljudi, zaposlivši između 270 i 300 ljudi.

Obavljanje posla ovdje u Karma Employment Doo!

Iznajmljujemo i angažiramo tehničare, kvalificirane radnike i nekvalificirane radnike. Zbog toga Karma Employment doo može zaposliti nove i iskusne radnike iz šire javnosti.

Nudimo usluge outsourcinga radne snage u kritičnom području ljudskih resursa jer znamo da uspjeh tvrtke ovisi o zaposlenicima. Pružit ćemo vam najbolje hr rješenje za dovršetak vašeg posla prema vašim potrebama.

Automobil (dizel benzin)
Autoelektričar
Mehaničar
Spojevi industrijskih cijevi
Izrada čelika
Skele

Kontakt

  • Ul Albaharijeva 5, Zagreb 10000 Croatia
  • +3859 1 253 6949
    +385 95 385 5667
  • karma.employment.croatia@gmail.com

Brošure

Mi, pružatelj kadrovskih rješenja u Hrvatskoj, imamo puno iskustva s direktnim pristupom regrutovanju i to znanje dijelimo s našim klijentima kako bi mogli pronaći najboljeg kandidata koji će pomoći razvoju vaše tvrtke.

No products in the cart.

Subscribe to our newsletter

Sign up to receive latest news, updates, promotions, and special offers delivered directly to your inbox.
No, thanks
X