Production

Proizvodnja je jedno od područja koje se upravo sada mijenja i povećava. Zbog toga tvrtke moraju održavati svoju izvedbu i rezultate na najvišim razinama. Kad su šefovi pod tolikim stresom, moglo bi im biti teško pronaći vremena i energije da izgrade dobar tim ili pronađu kvalificirane ljude koji će im privremeno pomoći.

U ovom slučaju Karma Employment doo pozvana je na pomoć oko zapošljavanja osoblja u proizvodnji. Među najboljim smo pružateljima rješenja za zapošljavanje osoblja u proizvodnji jer imamo puno iskustva i bili smo dobri u prošlosti.

Bilo da naši klijenti traže privremene ili stalne radnike, jednu osobu ili cijeli tim, naše usluge zapošljavanja u proizvodnji osmišljene su tako da pronađu bliskog partnera.

Vrhunska agencija za produkcijsko zapošljavanje u Hrvatskoj

Karma Employment doo ima više iskustva nego itko drugi u pomaganju tvrtkama u pronalaženju kvalificiranih stručnjaka za proizvodnju. Uvijek smo bili u mogućnosti našim klijentima pružiti visokokvalificirane radnike u proizvodnji upravo one vještine i znanja koja su im potrebna.

Radimo s našim klijentima kako bismo im dali kvalificirane radnike i izvođače za cijeli životni ciklus projekta. Pronašli smo kandidate za svaki korak proizvodnog procesa, od prve ideje do tekućih operacija i održavanja, tako da nam možete povjeriti čak i najspecifičnije potrebe proizvodne radne snage.

Kao vodeći na tržištu u outsourcingu usluga zapošljavanja osoblja u proizvodnji, možemo pomoći tvrtkama u raznim industrijama pronaći vrhunske stručnjake. Naš tim stručnjaka prolazi kroz mnoge korake provjere kako bismo osigurali da dobijete samo najbolje kandidate.

Pronađite pravu osobu za posao!

Iako su globalizacija i tehnologija olakšale pokretanje novog posla, mnogim je tvrtkama još uvijek teško pronaći i zadržati dobre zaposlenike. Tvrtka ne može dobiti prave ljude zbog visoke cijene procesa i njegove kompliciranosti.

Karma Employment Doo pomaže poduzećima da svoju bazu talenata održavaju ažuriranom kako bi mogla nastaviti poslovati s povjerenjem i rasti, zahvaljujući prednostima inteligentnih ljudi s pravim vještinama.

Zašto Karma Employment doo?

Karma Employment doo jedan je od najboljih pružatelja rješenja za zapošljavanje u proizvodnji u Hrvatskoj. Ima pristup velikom broju kvalificiranih kandidata koji su već radili na terenu.

Kontaktirajte nas odmah ako tražite nekoga s vještinama, znanjem i iskustvom koje trebate u ovom području.

 • Kao stručnjaci za zapošljavanje osoblja u proizvodnji u Hrvatskoj, možemo vam pomoći sa širokim rasponom kadrovskih potreba.
 • Zapošljavanje tehničkih i funkcionalnih poslova u Hrvatskoj za tvrtke svih veličina i vrsta.
 • Promatramo proces zapošljavanja sa svih strana i učimo što više o vašoj tvrtki kako bismo potencijalnim zaposlenicima mogli dati točniju sliku o brendu vašeg poslodavca.

  Naša agencija za zapošljavanje postala je najbolja u Hrvatskoj jer smo radili na mnogim područjima. Naši ključni pokazatelji učinka (KPI) jedni su od najdetaljnijih i najtemeljitijih u industriji zapošljavanja.

  Vrijeme je da dovedemo profesionalce.

  Najbolje mjesto za pronalaženje proizvodnog osoblja u Hrvatskoj, Karma Employment doo, sada ima opciju bezrizičnog zapošljavanja osoblja u proizvodnji.

Elektronička proizvodnja
Proizvodnja plastike i gume
Namještaj (drveni i metalni)
Mehanički rezervni dijelovi

Kontakt

 • Ul Albaharijeva 5, Zagreb 10000 Croatia
 • +3859 1 253 6949
  +385 95 385 5667
 • karma.employment.croatia@gmail.com

Brošure

Mi, pružatelj kadrovskih rješenja u Hrvatskoj, imamo puno iskustva s direktnim pristupom regrutovanju i to znanje dijelimo s našim klijentima kako bi mogli pronaći najboljeg kandidata koji će pomoći razvoju vaše tvrtke.

No products in the cart.

Subscribe to our newsletter

Sign up to receive latest news, updates, promotions, and special offers delivered directly to your inbox.
No, thanks
X