Teška oprema

Nudimo najbolju mehaniku.

Karma Employment Doo ima vještine da vam pruži pouzdano osoblje, a koristi provjerene metode kako bi vaše poslovanje glatko teklo. Naše službe za zapošljavanje zaposlenika mogu osigurati privremene radnike koji znaju kako napraviti teške strojeve i upravljati njima. Budući da je osoblje fleksibilno, možemo raditi sa širokim rasponom klijenata na kratkoročnim i dugoročnim projektima.

Karma Employment Doo koristi kvalificirane radnike kako bi osigurala da vaša tvrtka koja se bavi proizvodnjom teške opreme može ispuniti svoje proizvodne rokove, čak i ako ima privremeni nedostatak radnika. Naše dobro obučeno osoblje može pomoći vašem poslovanju na mnogo načina, od smanjenja vremena zastoja do osiguravanja da zaradite što više novca.

Karma Employment Doo je najbolji u pronalaženju ljudi za rad na teškoj opremi.

Budući da poslujemo već duže vrijeme, možemo garantirati dobre rezultate. Postavili smo standard za zapošljavanje rukovatelja teškom opremom i drugih profesionalaca za industrije koje grade i brinu se o kritičnoj infrastrukturi, okolišu i prirodnim resursima naše zemlje više od godina.

Naši stručnjaci za zapošljavanje sigurni su da mogu zadovoljiti sve vaše potrebe za zapošljavanjem, bez obzira koliko velike ili male bile. Evo zašto:

 • Kao tvrtka, predani smo uvijek profesionalnom ponašanju.

U smislu filozofije, metoda i postupaka, naše zapošljavanje je isto što i najbolje profesionalne tvrtke za zapošljavanje zaposlenika. Za posao rukovatelja teškom opremom šaljemo samo kvalificirane osobe.

 • Povezani smo.

Naši stručnjaci za zapošljavanje dugo su radili u građevinskoj industriji i tamo imaju mnogo veza. Zbog ovih pogodnosti, imamo prve šanse da pronađemo najbolje ljude koji će popuniti vaša otvorena radna mjesta.

 • U svakom koraku procesa zapošljavanja, bit ćemo u kontaktu s vama.

Prvo će jedan od naših regrutera razgovarati s vama o vašoj tvrtki i poslu koji pokušavate popuniti. Stalnim informiranjem naših kupaca stekli smo njihovo povjerenje kao pouzdani poslovni partneri i vrijedni resursi.

 • Mi ostvarujemo dogovor.

Ako ste spremni nekome dati ponudu za posao, tu smo da vam pomognemo. Odgovarajući redoslijed može vam pomoći da izbjegnete pogrešnu komunikaciju tijekom ovog posljednjeg koraka procesa zapošljavanja.

Karma Employment doo Vam može pomoći pronaći prave ljude za posao.

Nudimo kompletan set kadrovskih usluga prilagođenih građevinskoj industriji i potrebama vašeg poslovanja. Ove usluge zapošljavanja uključuju pronalaženje, zapošljavanje i obuku novih zaposlenika. Karma Employment doo je najbolji izbor ako trebate:

 1. Zaposlite ljude za stalno oglašavanjem slobodnih radnih mjesta.

Ako imate stalno radno mjesto na bilo kojoj razini, od izvršne do početne razine, u vašoj građevinskoj tvrtki, naš tim vještih regrutera tražit će i intervjuirati kvalificirane kandidate umjesto vas.

 1. Koristite ugovorne i privremene radnike,

pronaći ljude koji će raditi na vašim građevinskim projektima. Naše usluge zapošljavanja privremenih zaposlenika daju vam vremena da točno utvrdite što vam je potrebno prije preuzimanja bilo kakvih dugoročnih obveza s novim radnicima.

 1. Outsourcajte svoje HR zadatke.

Naše ugovorene usluge ljudskih potencijala uključuju sve, od izrade alata za ocjenu učinka do praćenja plaća zaposlenika.

Ako radite s Karma Employment Doo, možete imati tim predanih stručnjaka koji će vam pomoći pronaći rukovatelja teškom opremom.

Odmah razgovarajte sa stručnjakom Karma Employment Doo!

Brzo popunjavamo kvalificirane industrijske pozicije kako bismo vam pomogli u ispunjavanju vaših rokova. Ispunite obrazac s desne strane kako biste stupili u kontakt sa konzultantom Karma Employment Doo umjesto da pustite da Vaš posao propada.

Operacije - buldožer, viličar, valjak, utovarivač
Rukovatelji dizalicama (mobilni / gusjenični / hidraulični)
Vozači teških vozila, kamiona s prikolicom, kamiona, kipera itd.
Mehanika - (ispod teške/lake šasije opreme)

Kontakt

 • Ul Albaharijeva 5, Zagreb 10000 Croatia
 • +3859 1 253 6949
  +385 95 385 5667
 • karma.employment.croatia@gmail.com

Brošure

Mi, pružatelj kadrovskih rješenja u Hrvatskoj, imamo puno iskustva s direktnim pristupom regrutovanju i to znanje dijelimo s našim klijentima kako bi mogli pronaći najboljeg kandidata koji će pomoći razvoju vaše tvrtke.

No products in the cart.

Subscribe to our newsletter

Sign up to receive latest news, updates, promotions, and special offers delivered directly to your inbox.
No, thanks
X