Zavarivanje

Karma Employment doo je tvrtka za iznajmljivanje osoblja u Hrvatskoj koja vam može pomoći pronaći kvalificirane zavarivače koji će popuniti vaša otvorena radna mjesta. Naša obiteljska tvrtka za zapošljavanje godinama je pomagala industrijama kao što su proizvodnja, industrija, maloprodaja, korporacije i ugostiteljstvo da pronađu sjajne privremene radnike i radnike za privremeno zapošljavanje.

Karma Employment doo je pouzdana služba za zapošljavanje zavarivača koja će vam uštedjeti vrijeme i novac te vam dati više slobode da se fokusirate na druge stvari.

Pronađite agenciju za zapošljavanje zavarivača koja će vam uvijek pomoći

Potrebni su kvalificirani zavarivači za izgradnju novih komercijalnih, industrijskih i institucionalnih zgrada te za popravak i zamjenu infrastrukture naše zemlje. To je zato što potražnja raste u mnogim industrijama.

Ako nemate plan zapošljavanja zavarivača, bit će teško pronaći potreban broj kvalificiranih zavarivača. Uz pomoć naše agencije za zapošljavanje, možemo vam pomoći pronaći kvalificirane zavarivače za najam.

Karma Employment Doo Skilled Trades ima kvalificirane, marljive zavarivače koji su vam potrebni, bilo da trebate TIG ili MIG zavarivače, zavarivače konstrukcija ili cijevi ili bilo koju drugu vrstu zavarivača. Mi, tvrtka za iznajmljivanje osoblja u Hrvatskoj, nudimo kratkoročne i dugoročne stručnjake za zavarivanje, kao i mogućnosti zapošljavanja na određeno vrijeme i stalne poslove.

Stoga ćemo se pobrinuti da vaše najvažnije osoblje nikada ne bude u tranziciji, bez obzira na to koliko dugo ili mnogo zavarivača trebate. Naši zaposlenici uvijek dolaze na posao na vrijeme, spremni dati sve od sebe i sa svim potrebnim alatima.

Zapošljavanje zavarivača

Pronalaženje zavarivača s pravim vještinama moglo bi oduzeti puno vremena i rada. Ali pomoglo bi da ne žurite ili date ovaj zadatak nekome tko ne zna pronaći dobre zavarivače.

Ako vam je potrebno zavarivanje, odabir pogrešnog pružatelja privremenih usluga može vas stajati mnogo novca. Kada kvalificirani radnici napuste ova polja, to uzrokuje skupa kašnjenja.

Naše usluge zapošljavanja osoblja za zavarivanje

Karma Employment Doo je mjesto za sve vaše potrebe kadra za zavarivanje. Evo nekoliko primjera stvari koje možemo znati i dužnosti koje možemo preuzeti:

 • TIG zavarivanje
 • MIG zavarivanje
 • Štapno zavarivanje
 • Zavarivanje punjenom jezgrom

I više!

Karma Employment doo ima razgranatu mrežu kvalificiranih kandidata. Može vam pomoći pronaći zavarivač konstrukcije za projekt mosta, zavarivač cijevi za vaše cjevovode ili bilo koji drugi tip koji vam može zatrebati.

Karma Employment Doo najbolja je opcija za vaše potrebe za zavarivanjem.

Karma Employment doo ima sve što je potrebno za pronalazak i zapošljavanje kvalificiranih ljudi za bilo koji posao zavarivanja. Koristimo rigorozne metode provjere s tvrtkama poput vaše kako bismo pružili najkvalitetnija rješenja za privremena i stalna zaposlenja.

Zadržavamo 96% naših kupaca jer uvijek tražimo ljude koji su najbolji u onome što rade.

Vršimo puno pregleda i procjena mogućnosti zavarivanja kako bismo osigurali da naši partneri dobiju visokokvalitetne radnike. Možemo vam pomoći pronaći najbolje ljude za posao, bez obzira trebate li kvalificirane TIG i MIG zavarivače ili zavarivače konstrukcija i cijevi.

Karma Employment doo, tvrtka za iznajmljivanje osoblja u Hrvatskoj, svojim klijentima pruža širok spektar usluga, poput visokokvalitetnih rješenja za zapošljavanje osoblja za zavarivanje.

 • Pomoć oko ispunjavanja uvjeta za povrat poreza
 • Tko se može pridružiti našem planu smanjenja troškova zdravstvene zaštite
 • Obrada plaća koja je jeftina ili besplatna
 • Evaluacija radnog mjesta i smanjenje rizika za naknade radnika

Možemo vam pomoći da brzo pronađete pravog kandidata i ponuditi nekoliko drugih pogodnosti za partnere kako biste uštedjeli novac i učinili da stvari teku glatko. Karma Employment doo Vam može pomoći pronaći pravi posao ako ga tražite.

Normalno zavarivanje (lučno i plinsko)
1G do 4G zavarivanje 6G zavarivanje
TIG zavarivanje
MIG zavarivanje
Plin za zavarivanje

Kontakt

 • Ul Albaharijeva 5, Zagreb 10000 Croatia
 • +3859 1 253 6949
  +385 95 385 5667
 • karma.employment.croatia@gmail.com

Brošure

Mi, pružatelj kadrovskih rješenja u Hrvatskoj, imamo puno iskustva s direktnim pristupom regrutovanju i to znanje dijelimo s našim klijentima kako bi mogli pronaći najboljeg kandidata koji će pomoći razvoju vaše tvrtke.

No products in the cart.

Subscribe to our newsletter

Sign up to receive latest news, updates, promotions, and special offers delivered directly to your inbox.
No, thanks
X